Tajlandska masaža Khao Sun
Tajlandska masaža Khao Sun
Tajlandska masaža Khao Sun
Tajlandska masaža Khao Sun
Povijest tajlandske masaže | Učinci tajlandske masaže | O salonu | Cjenik | Kako do nas
 
Tajlandska masaža Khao Sun Tajlandska masaža Khao Sun

Khao Sun - salon tajlandske masaže

U samom centru Rijeke, nalazi se naš salon tradicionalne tajlandske masaže, prigodnog imena Khao Sun. Te riječi na tajlandskom jeziku znače vrstu riže, a također su i naziv jedne od većih gradskih ulica u Bankoku.Izgovaramo ih ‹kao san›, a to je upravo asocijacija na našem jeziku koju želimo da u Vama probude naše masaže. Khao Sun je napravljen i uređen u stilu budističkih hramova u kojima se stoljećima izvodila i učila tehnika tajlandske masaže.

Prije masaže možete se opustiti na našoj terasi koja je ispunjena zelenilom, cvijećem i vazama, koje se mogu pronaći u svakom vrtu na Tajlandu. Prostor salona je praktičan, udoban i miran, a u potpunosti je opremljen sa tajlandskim tradicionalnim namještajem, svjetlima, ornamentima izrađenim od drveta, lampama, statuama i porculanskim posuđem koje su oslikali tajlandski umjetnici.

Ono što daje posebnu, ugodnu i opuštajuću atmosferu tijekom masaže je glazba u kojoj su kombinirani zvuci prirode sa tajlandskim narodnim glazbalima. Nakon iscjeljujuće masaže, u ugodnoj atmosferi salona uživat ćete i u orginalnom tajlandskom čaju.

Masaže izvode dvije tajlanđanke, certificirani terapeuti tradicionalne tajlandske masaže, koje su temelje svojega znanja i prakse stekle u hramu Wat Pho, gdje se nalazi najpoznatija i najstarija kraljevska škola tajlandske masaže.
Tajlandska masaža Khao Sun
Tajlandska masaža Khao Sun
Tajlandska masaža Khao Sun Tajlandska masaža Khao Sun Tajlandska masaža Khao Sun Tajlandska masaža Khao Sun Tajlandska masaža Khao Sun
Tajlandska masaža Khao Sun
Apple
Tajlandska masaža Khao Sun
Salon tradicionalne masaže Massaggio tradizionale tailandese Khao Sun, Rijeka - Your piece of Thailand in the city center